Reparatie

Bij Esycom Computers kunt u terecht voor reparatie van uw desktopcomputer of laptop. Denk hierbij aan vervanging van gebroken laptopschermen, beschadigde toetsenborden, gecrashte harddisks, defecte voedingen, enzovoort.

Ook kunnen wij uw computer upgraden, lees de levensduur verlengen, door bijvoorbeeld de processor of grafische kaart te vervangen voor een snellere variant of extra geheugen bij te plaatsen.

Vooraf doen wij altijd vrijblijvend een prijsopgave, waarna u kunt besluiten om al dan niet tot reparatie of upgrade over te gaan.


Onderhoud

Om uw computer bij de tijd te houden, verzekerd te zijn van een optimaal werkend en beveiligd systeem, is regelmatig onderhoud een vereiste. Dit onderhoud doen wij graag voor u, wij bieden daartoe onder andere de volgende diensten aan:
  • Herinstallatie van Windows.*
  • Virus, spyware en malware verwijdering en bestrijding.
  • Het grondig opschonen van uw huidige (Windows-)installatie.
  • Het updaten van Windows en de diverse andere geïnstalleerde programma's.
  • Upgraden van een oudere versie van Windows (Vista, 7, 8) naar Windows 10, indien u dat wenst. Dit doen wij op een wijze waarbij uw privacy beter gewaarborgd wordt dan bij de standaard upgrade procedure welke doorgaans uitgevoerd wordt.

Al het onderhoud wordt gedaan tegen ons lage uurtarief, waardoor de kosten voor het up-to-date maken van uw systeem zelden meer dan € 50,- zullen bedragen.

* Het verdient aanbeveling om vooraf thuis een kopie van uw belangrijkste bestanden te maken naar een externe harddisk, USB-stick of een online opslagdienst. Indien u hier zelf niet toe in staat bent, kunnen wij dit voor u uitvoeren, echter is dit ten alle tijden voor uw eigen risico.