Verkoop

Esycom Computers verkoopt uitsluitend computers, laptops en tablets van gerenommeerde merken als Toshiba, HP, Asus, Dell, Lenovo en Apple en wij doen dit altijd tegen aantrekkelijke prijzen. Bij ons geen 'dozen schuiven'-mentaliteit zoals veel branchegenoten doen. Wij leveren u standaard een volledig werkend en gepersonaliseerd product waarmee u direct aan de slag kunt zonder daar een meerprijs voor te hoeven betalen.

Wanneer u geen behoefte heeft aan een gespecialiseerd (en betaald) office-pakket, installeren wij op uw nieuwe systeem standaard het pakket LibreOffice. Hiermee kunt u probleemloos alle gangbare documenten, denk bijvoorbeeld aan Word en Excel, gratis openen en bewerken.

Ook behoort het overzetten van uw persoonlijke gegevens als administratie, foto's en documenten van uw oude computer tot de mogelijkheden; hiervoor rekenen wij een gereduceerd uurtarief van € 25,- per uur (voor particulieren).

Heeft u speciale of aanvullende wensen? Bij ons is veel mogelijk! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of voorstel.